RAUHAA!-tukikonsertti su 24.4.2022 Jyväskylän kaupunginteatterissa

Off/Balance on mukana Jyväskylän kaupunginteatterin järjestämässä monitaiteisessa RAUHAA!-tukikonsertissa sunnuntaina 24.4. klo 18:00. Hyväntekeväisyyskonsertin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä UNICEFin hätäapukeräykseen Ukrainan lasten ja perheiden auttamiseksi.

Off/Balancen taiteelliset johtajat Elina Häyrynen ja Terhi Kuokkanen esiintyvät konsertissa yhdessä runoilija Olli-Pekka Tennilän kanssa tanssia ja tekstiä yhdistävässä teoksessa. 

Väliajallisessa noin kaksituntisessa konsertissa nähdään Off/Balancen lisäksi mm. Jyväskylä Sinfonia, Jyväskylän Oopperakuoro, Yona, Semmarit, Litku Klemetti Soolo, Loiskis, Tuomo Rannankari & Hiekkakakkuorkesteri, Kipinät-kuoro, Keski-Suomen Kirjailijat ja Jyväskylän kaupunginteatterin henkilökunta sekä JKL 101 -kollektiivi, johon kuuluvat tällä keikalla R2ISDJ2, Strobba Are, Soul Valpio, Will-Jam ja Heebo. Mukana konsertin toteuttamisessa ovat myös Jyväskylän Kesä -festivaali sekä Mediatalo Keskisuomalainen. Tapahtuman ilmeen on suunnitellut kuvataiteilija Tiitus Petäjäniemi.

Konserttiin tulijat voivat osoittaa tukensa ostamalla tukilipun haluamastaan hintakategoriasta: 30 / 50 / 80 / 150 €. Tukilippuja voi lunastaa Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä ja osoitteesta lippu.fi

Lippupiste lahjoittaa verkkokaupasta ostetuista lipuista perimänsä palvelupalkkiot tapahtuman tukemiseksi.

Kuva: Tiitus Petäjäniemi