TUE TOIMINTAA

HALUATKO TUKEA TOIMINTAAMME YHTEISTYÖKUMPPANINA, LAHJOITTAJANA TAI TANSSIN YSTÄVÄNÄ?

Off/Balancen tavoitteena on merkittävä taiteellinen vaikutus ja näkyvyys. Ryhmän raikas näkemys taiteen tekemiseen ja ammattitaitoisesti luotu julkinen ilme on siivittänyt Off/Balancen nopeaan nosteeseen.

Taiteen rahoitus on kuitenkin niukkaa. Tanssitaiteessa rahoitus koostuu julkisesta tuesta, oman myynnin tuotoista ja säätiöiden myöntämistä avustuksista.

Olemme kiinnostuneita yhteistyökumppanuuksista, sponsoriyhteistyöstä ja lahjoittajien tuesta. Jos tavoitteenanne on vetovoimainen brändi, taiteen tukeminen ja yhteishankkeet luovat lisäarvoa imagollenne. Off/Balancen toiminnan arvot – vastuullisuus, merkityksellisyys, laadukkuus ja vuorovaikutteisuus – takaavat luotettavan kumppanuuden.

Yhdessä voimme tuottaa entistä enemmän iloa ja elämyksiä. Ota siis yhteyttä ja ideoidaan Sinulle sopiva yhteistyömalli.

VAI HALUATKO LIITTYÄ TANSSIRYHMÄ OFF/BALANCE RY:N KANNATUSJÄSENEKSI?

Kannatusjäseneksi voi liittyä yhdistys/yritys tai yksityishenkilö. Kannatusjäsenenä kuulet ensimmäisenä uusimmista teoksista, työpajoista ja muista uutisista. Olet myös oikeutettu alennushintaisiin esityslippuihin (ei koske festivaaliesityksiä), erikoishintaisiin tilausesityksiin sekä erikseen määriteltäviin alennuksiin työpajoista. Jäsenenä saat myös kutsun Tanssiryhmä Off/Balance ry:n vuosikokouksiin ja mahdollisuuden vaikuttaa ryhmän toimintaan. Kannatusjäsenyys alkaen 50e/vuosi. Yksityishenkilön varsinainen jäsenyys 10e/vuosi.

KIITOS!

Arvostamme suuresti kaikenlaista tukea ja kiinnostusta. Otathan yhteyttä, mikäli haluat olla mukana tukemassa tanssiryhmätoimintaa ja sen edistämistä kumppanin, sponsorin tai kannatusjäsenen roolissa.

Elina Häyrynen ja Terhi Kuokkanen
info@offbalance.fi
+358 40 709 3522

YHTEISTYÖKUMPPANIT JA VERKOSTOT

Keski-Suomen Tanssin Keskus
Tanssin Aika -festivaali
Jyväskylän Kesä -festivaali
Kulttuuritalo Villa Rana
Jyväskylän kaupunginteatteri
Jyväskylän Sinfonia
Jyväskylän yliopisto
Ruamjai-kuoro
Valon kaupunki -tapahtuma
Tanssiteatteri Minimi
Barker-teatteri
Sun Effects Oy
Vimma Company
Vapaat tanssiryhmät ry
JKL taiteen vapaa kenttä -verkosto

Tanssiryhmä Off/Balance on osa Taiteen vapaa kenttä Jyväskylä -verkostoa, joka koostuu jyväskyläläisistä taiteen alan ammattiorganisaatioista. Verkostolle voi lähettää postia osoitteeseen taiteenvapaakenttajkl@gmail.com.