Kuplat-Juhlat Pyhäjärven Täydenkuun Tanssit -festivaalilla kesällä 2023

Kesällä 2022 Jyväskylän Kesä -festivaalilla ja Järvenpääjuhla-tapahtumassa esitetty Off/Balancen osatuottama monitaiteinen Kuplat-Juhlat nähdään tänä kesänä osana perinteikkään Pyhäjärven Täydenkuun Tanssit -festivaalin ohjelmistoa lauantaina 22.7.2023 klo 17-21 Hotelli Pyhäsalmessa. Esitys on maksuton.

Kuplat-Juhlat on maaginen, rituaalinomainen ja yhteisöllinen esityksen, konsertin sekä juhlien välimaastossa syntyvä monitaiteellinen tapahtuma. Pyhäjärvellä työryhmä ottaa hotellin piha-alueineen haltuunsa ja rakentaa neljätuntisen kokonaisuuden, joka yhdistää tanssia, nykysirkusta, musiikkia, radiolähetyksen, piirtämistä sekä yllätyksiä.

Monitaiteellinen yli kymmenen taiteilijan rakentama esitystapahtuma toteutetaan yhteistyössä Kuplat-Juhlat työryhmän, Sari Palmgren & Co:n, Tanssiryhmä Off/Balancen, nykysirkusryhmä Agit-Cirkin ja Täydenkuun Tanssit -festivaalin kanssa.

Kuplat-Juhlat alkaa klo 17 kaikenikäisille sopivana esitystapahtumana ja jatkuu enemmän aikuisille suunnattuna tapahtumana klo 21 saakka. Yleisö voi kokea omaehtoisesti alati muuttuvan esityksen. Voit tulla, liikkua vapaasti, mennä ja tulla uudelleen. Tervetuloa oleilemaan, kokemaan ja astumaan uuteen aikaan!

Esiintyjäryhmän kokoonpano Täydenkuun Tanssit -festivaalin Kuplat-Juhlissa

Koollekutsujat: Tuomas Norvio ja Sari Palmgren
Esiintyjät: Elina Häyrynen, Jenni Lehtinen, Sakari Männistö, Sari Palmgren, Sasu Peistola, Jukka Peltola, Satu Rekola ja Anni Rissanen
Muusikot: Juuso Hannukainen, Tuomas Norvio ja Kimmo Pohjonen
Äänisuunnittelija: Tuomas Norvio
Äänisuunnittelijan assistentti: Tatu Vanhatalo
Tuotanto: Sari Palmgren & Co, Tuomas Norvio, Tanssiryhmä Off/Balance ja Agit-Cirk

Teoksen toteutusta ovat tukeneet: Taiteen edistämiskeskus, Suomen Kulttuurirahaston Uudenmaan rahasto, Alfred Kordelinin säätiö ja Jyväskylän kaupunki

Yhteistyökumppanit: Artistiasu Oy
Kuplat-Juhlat konsepti yhdessä Saara Töyrylän kanssa
Kiitos kaikki Kuplat-Juhlien aikaisemmissa versioissa mukana olleet taiteilijat!!

Lisätietoja ja festivaalin koko ohjelmisto:
www.fullmoondance.fi