Hutiklubi valittu mukaan Konserttikeskuksen Live-hankkeeseen

Hutiklubi (kor. Jukka Tarvainen) on valittu mukaan Konserttikeskuksen Live-hankkeen esitysvalikoimaan! LIVE on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Konserttikeskuksen yhteishanke Teatterikeskuksen, Sirkuksen tiedotuskeskuksen ja Tanssin tiedotuskeskuksen kanssa. Hankkeen tavoitteena on edistää lapsille suunnatun esitystoiminnan saavutettavuutta sekä paikata poikkeustilan jättämää aitojen kohtaamisten puutostilaa. Live-hanke toteutetaan ensi lukuvuonna 2022 peruskouluissa ympäri Suomen. Esitykset painotetaan alueille, joilla kulttuuritarjontaa on vähän.

Konserttikeskus haki tässä haussa erityisesti tasokkaita ja tarjontaan sopivia tanssiteoksia musiikkiesitysten rinnalle. Esitysten valitsijaraatiin kuuluivat kulttuurituottaja Henna Keihäs, teatteriohjaaja Satu Linnapuomi, ohjaaja Arja Pettersson sekä ohjaaja Eino Saari.

Hutiklubi ja Hutiklubin työpaja ovat kiertäneet kouluja jo vuodesta 2016 ja tavoittaneet yli 6000 lasta ja nuorta. Live-hankkeen kaikki esitykset ovat tilattavissa Konserttikeskuksen subventoiduin hinnoin.

Tutustu esitystarjottimeen täältä: LIVE – Konserttikeskus

Hutiklubista on nähtävillä myös uunituore traileri! Klikkaa itsesi Vimeoon traileriin ja viihdy! Lue myös lisää Live-hankkeesta Konserttikeskuksen Ajankohtaista-sivuilta!

Kuva: Ari Kauppila