Hutiklubi Special Edition feat. TE4

Mitä tapahtuu, kun Tanssiryhmä Off/Balancen tanssijat laitetaan näyttämölle yhdessä Teatteri Eurooppa Neljän näyttelijöiden ja muusikoiden kanssa? KUKAAN EI TIEDÄ! Tule siis mukaan pikkujoulukauden hauskimmalle improklubille ottamaan asiasta selvää! Off/Balance ja Teatteri Eurooppa Neljä tarjoilevat kaksi rentoa tanssi- ja teatteri-improvisaatioon perustuvaa klubi-iltaa Villa Ranassa joulukuussa. Villa Ranan kahvio puolestaan tarjoilee yleisölle koko illan aina klo 23.30 saakka. Special Edition just for you! 

Aika: pe 9.12. klo 20 & la 10.12. klo 20 (kesto n. 2h 30min, sis. väliajat)

Paikka: Villa Rana, Blomstedt-sali

Liput: 15e/10e (+palvelumaksu lippu.fi kautta ostettuna, alennettu lipun hinta myös TEME:n jäsenille) osoitteesta HUTIKLUBI SPECIAL EDITION FEAT. TE4 – osta viralliset liput | lippu.fi tai ennen näytöstä ovelta

Lisätietoja: info@offbalance.fi 

Tapahtuma järjestetään tammikuussa 2022 pandemiatilanteen vuoksi peruuntuneen Improbattle-tapahtuman tilalle.

Entä kiinnostaisiko sinua itseäsi hypätä kokeilemaan, miten taittuu tanssi- ja teatteri-improvisaatio? Ilmoittaudu mukaan Hutiklubi-konseptin luoneen tanssija Jukka Tarvaisen kurssille, ja päästä sisäinen improilijasi valloilleen! Kurssilla liikutaan tanssi- ja teatteri-impron välimaastossa, ja kurssi on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kurssimaksun maksaneena olet myös oikeutettu yhteen alennushintaiseen lippuun Hutiklubi Special Edition -klubille 9.-10.12. Kurssille tarvitset mukaan avoimen mielen, halun liikkua ja hikoilla. Tällä kurssilla huteja ei tarvitse pelätä!

Kurssiaika: la 10.12. klo 10-13

Paikka: Villa Rana, Blomstedt-sali

Hinta: 35e 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 30.11. mennessä osoitteeseen info@offbalance.fi (mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta)

Kuva: Jiri Halttunen (TE4, yläkuva), Ari Kauppila (Off/Balance, alakuva), muokkaus Laura Suonperä